Suvremen može biti predmet, pojava ili osoba čije su bitne karakteristike u skladu s vremenom u kojem se nalaze. Današnjica nam nudi čitav niz tehnologija koje nam neke, inače teško dohvatljive, stvari čini pristupačnima i jednostavnima. Unatoč uvriježenom mišljenju da je pcv stolarija loša za okoliš, kvalitetna pvc stolarija se više puta pokazala kao ekološki najprihvatljiviji izbor, osim zbog svog poboljšanog sastava koji jamči izvrsnu toplinsku izolaciju, prvenstveno zbog vijeka trajanja od preko 50 godina. Alu stolarija daje profinjeni izgled i trajnost, a drvena toplinu i udobnost. Koristeći najnovije tehnologije, tvrtka Vupro Vam nudi upravo to. S točnošću, preciznošću i učinkovitošću visokoobrazovanih stručnjaka, kreiramo brzi proizvod vrhunske kvaliete i estetskih vrijednosti.

Suvremen ili nazadan može biti i pogled na svijet i okolinu. Tvrtka Vupro d.o.o. usvojila je izrazito  „zeleni“ način razmišljanja koristeći principe, tehnologije i materijale koji su u skladu s prirodom te koji podržavaju i njeguju naš, sve narušeniji, ekološki sustav. Uz sva zagađenja koja prijete našem planetu, potreba za zelenom izgradnjom i uštedom energije nikad nije bila veća. Na sreću, svjedoci smo nastanku i sve bržem razvoju ekološki-osviještene generacije koja obećava suživot s prirodom i racionalnost u proizvodnji i korištenju. Svi smo odgovorni za našu budućnost. Oživljavamo stare i obnovljive materijale kao što je drvo i dajemo im novi značaj. 

logo

Naša tvrtka nastaje 2015. godine i uzima sve snažniji mah. Tvrtka VUpro koristi nova tehnološka rješenja, a u suradnji s vodećim proizvođača ALU i PVC profila implementira suvremene sustave vanjskih zatvora i dizajn sa energetski učinkovitim i „eko-friendly“ materijalima.

facebook.png  instagram.png instagram.png

Vupro d.o.o.

Parobrodarska 5, 32000 Vukovar

Telefon

+385 (0) 32 202 400

+385 (0) 99 8747 385

E-mail

info@vupro.hr

OIB: 69893890887

MB: 4465059

IBAN: HR4923600001102509927

PVC stolarija

ALU stolarija

Drvena stolarija

Energetska obnova

Tehnologija i informacije

Vupro d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo