Schüco LivIng

PROIZVOD001.jpg

Fleksibilnost u izradi i montaži, ispunjavanje najviših zahtjeva u pogledu udobnosti i sigurnosti, kao i razne mogućnosti projektiranja i građenja – osnovne su značajke novog PVC sustava Schüco LivIng koji sadrži nekoliko prednosti u jednom proizvodu. Osnovni profil, dubine 82 mm, impresionira ne samo novom integriranom brtvenom tehnologijom, već postavlja i nove standarde u pogledu energetske učinkovitosti. Schüco LivIng, nova serija PVC sustava za prozore i vrata, se odlikuje jednostavnom, učinkovitom i fleksibilnom konstrukcijom, čime proces proizvodnje i ugradnje postaje značajno pouzdaniji. Ovisno o zahtjevima kupca, sustav je dostupan u verziji s dvije i tri brtve (AS i MD) te je moguća ugradnja stakla debljine od 24 do 52 mm. Poseban dizajn omogućuje uštedu vremena i novca prilikom projektiranja, naručivanja, izrade i montaže. Uz novi sustav prozora i vrata Schüco LivIng, Schüco prvi u svijetu predstavlja EPDM brtvu s mogućnošću zavarivanja. Razvijena u suradnji s partnerom Semperit, nova brtvena tehnologija je sada dostupna isključivo Schüco partnerima. Koristeći elastičnost, zavareni materijal povećava učinak brtvljenja u teško dostupnom području, dok istovremeno zadržava privlačan dizajn. Trajni, ekološki materijal postojan je tijekom cijelog svog radnog vijeka, što rezultira manjim brojem reklamacija. EPDM brtve su otporne na UV zračenje, te su pogodne za sve klimatske zone i vrste građevina na temperaturama od -40 do + 120 ° C. Zahvaljujući svojim 7-komornim profilima, Schüco LivIng postiže izvanredne Uf vrijednosti s osnovnom dubinom od 82 mm: do 1,1 W / (m²K) s opcijom prihvatne ( AS) brtve i do 1,0 W / (m²K) s opcijom srednje ( MD) brtve. Uz istovremeno lijepljenje stakla, maksimalna vrijednost Uf = 1,0 W / (m²K) može se postići za Schüco LivIng 82 AS kao i 0,96 W / (m²K) za Schüco LivIng 82 MD. To znači da je moguće zadovoljiti zahtjeve pasivne gradnje bez dodatnih ulaganja. Schüco LivIng je kompletan sustav koji nudi mnogo različitih mogućnosti. Bilo da se radi o stambenim ili poslovnim projektima, novogradnji ili modernizaciji, novi sustav zadovoljava individualne zahtjeve klijenata. Izbor boja također ispunjava svaki zahtjev, a ekskluzivna Schüco Automotive tehnologija završne obrade pruža izvrstan metalik dizajn.

  • 7-komorni profil dizajniran sa optimiziranom geometrijom komora i dubinom ugradnje od 82 mm, pruža odličnu toplinsku izolaciju.
  • koeficijent prolaza topline Uf 0,96 W / (m²K)
  • ispunjava uvjete Instituta IFT Rosenheim u sektoru pasivne gradnje
  • debljina stakla od 24 mm do 52 mm
  • 3 brtve EPDM visoke kvalitete
  • Povećana dubina ugradnje osigurava veću sigurnost i bolju zaštitu od provale
  • odlična toplinska izolacija
  • završna obrada Schüco AutomotiveFinish

VUpro d.o.o. vrši ugradnju vrhunske Schüco pvc stolarije, po mjeri kupca,  na području cijele Hrvatske.

Zatražite ponudu

logo

Naša tvrtka nastaje 2015. godine i uzima sve snažniji mah. Tvrtka VUpro koristi nova tehnološka rješenja, a u suradnji s vodećim proizvođača ALU i PVC profila implementira suvremene sustave vanjskih zatvora i dizajn sa energetski učinkovitim i „eko-friendly“ materijalima.

facebook.png  instagram.png instagram.png

Vupro d.o.o.

Parobrodarska 5, 32000 Vukovar

Telefon

+385 (0) 32 202 400

+385 (0) 99 8747 385

E-mail

info@vupro.hr

OIB: 69893890887

MB: 4465059

IBAN: HR4923600001102509927

PVC stolarija

ALU stolarija

Drvena stolarija

Energetska obnova

Tehnologija i informacije

Vupro d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo